divendres, 8 de maig del 2009

Recepta de la setmana a Calaix de Sastre


Ingredients:

3 kg de cargols (vinyales)

½ l de brandi

½ l d’oli d’oliva

2 cullerades soperes de farina blanca

Barreja d’herbes aromàtiques (farigola, orenga, estragó, sàlvia, alfàbrega i marduix).

Sal i pebre negre mòlt

Preparació:

Netegeu els cargols amb aigua ben nets i poseu-los a la cassola ben tapats a foc molt lent. Quan ja estiguin morts, poseu-hi les herbes, la sal i el pebre i podeu apujar una mica el foc, però no gaire. Quan s’hagin begut l’aigua que han fet, tireu-hi el brandi i deixeu-ho una bona estona més. Quan hagin absorvit el brandi, poseu-hi l’oli i deixeu-los un altra estona. Quan hi queda poc suc, poseu-hi la farina, havent-la passat per un colador, molt a poc a poc, i aneu remenant. Ja els podeu treure del foc i estaran llestos per menjar. Durant tota la cocció, la cassola ha d’estar tapada i heu d’anar remenant sovint.

Temps aproximat de cocció: 2 hores.

Recepta de Montserrat Ribera

Guanyadora del concurs de receptes amb vinyales 2009

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada